Recensies

Mireille, baasje van Sirah & Lizzy

Bij Kim en Cizella zijn onze huisdieren in zeer goede handen. De hond maakt gebruik van de uitlaatservice. Is superblij als ze opgehaald wordt en mee mag. Afgelopen zomer hebben we voor het eerst gebruik gemaakt van de vakantie verzorging voor de kat. Ze kon lekker thuisblijven. 2 keer per dag kwam er iemand aan huis. Heel fijn. Daarnaast is het prettig dat in de vakantie je huis bewoond lijkt, omdat er iemand is, de brievenbus werd geleegd, super!

Bart & Anne, baasjes van Sam

Sam gaat al vanaf pups af aan met veel plezier mee met de uitlaatservice. Voor zijn twee werkenden baasjes is het erg leuk om te zien met welk enthousiasme en kundigheid Kim en Cizella zorg dragen voor de honden. Complimenten voor de manier waarop deze dames vanuit hun passie voor dieren deze uitlaatservice hebben opgezet. Kortom, wij geven Sam zonder enige zorg mee, zodat hij lekker kan spelen met zijn vriendjes

Dorien, baasje van Boef

Met veel plezier gaat Boef al drie jaar mee met Kim, Cizella en de roedel! Elke ochtend worden de dames met groot enthousiasme ontvangen en komt Boef lekker vies en uitgeput thuis. Het is leuk om te zien hoe Boef en Kim en Cizella hun eigen routine hebben; rondje rond de tafel rennen bij binnenkomst en een koekje wanneer Boef weer thuis is gebracht. Los van enthousiast, zijn de dames ook zeker kundig en ervaren. Ze houden het gedrag van Boef in de gaten en geven feedback indien nodig, kijken nauwkeurig of een nieuwe hond in de roedel past en gaan serieus om met beperkende omstandigheden (e.g. extreme hitte). Met zijn enthousiasme richting Kim en Cizella weet ik zeker dat Boef zegt dat hij het z? ontzettend leuk vindt om elke dag weer met ze mee te gaan!

Nicoline, baasje van Vlinder & Guappa

We zijn een paar jaar geleden bij Huisdierservice Den Bosch terecht gekomen, omdat onze labrador enorm veel energie had die ze bij een gewone wandeling niet kwijtraakte. Intussen is zij veel rustiger, maar nog altijd gaat ze vijf dagen per week mee, en intussen onze tweede hond ook, omdat ze het daar zo vreselijk fijn hebben, niet omdat we ze zelf niet zouden kunnen uitlaten. Ze komen altijd blij thuis en doordat ze zoveel met andere honden spelen, zijn het ook allebei hele sociale beestjes die we gemakkelijk overal mee naartoe kunnen nemen, maar ook even alleen thuis kunnen laten. Cizella en Kim geven geweldige zorg en aandacht, als er ook maar even iets afwijkend is aan hun gedrag of gezondheid, dan laten ze het meteen weten en ze geven altijd goed advies. De fotos zijn ook altijd erg leuk! We vertrouwen hen allebei blind en hopen nog heel lang klant bij hen te blijven.

Raymond, hanneke & teun: Baasjes van Snoetje, pluk & peppi

Cizella en Kim hebben al een paar keer op onze konijnen gepast toen wij op vakantie waren. Het zijn betrouwbare en kundige dames die zorgvuldig en liefdevol met dieren omgaan. Toen het afgelopen maand zo warm was en we weg waren, appten ze ons wat vaker om te laten weten hoe het ging en over de maatregelen die nodig waren om de kooi wat koeler te houden. Dit geeft veel vertrouwen. Ook krijgen we af en toe een foto van de konijnen. Dit vindt onze zoon Teun heel fijn. We hopen nog lang gebruik te kunnen maken van de diensten van Huisdierservice Den Bosch.

Joyce, baasje van binkie

Onze bink gaat al vanaf pup af aan mee met deze dames met heel veel plezier! Wij zijn zeer tevreden en vertrouwen ze 100%..ze hebben ons nooit laten zitten! Ook erg leuk om de fotoos te zien die gemaakt worden als ze uit zijn..wij zijn heel tevreden en bink🐶 ook!